Presentem el blog de L’AVETIS

L’equip de L’AVETIS està obstinat a fer realitat els somnis de moltes núvies i volem compartir amb tu totes les històries i les idees que van sorgint en el camí.

Des que la signatura es va engegar la nostra página web t’ha brindat puntualment tota la información sobre les col·leccions, nous llançaments, esdeveniments i promocions.

Les portes del nostre atelier sempre estarán obertes per rebre la teva visita, convidar-te al fet que coneguis els nostres dissenys i aportar el nostre coneixement sobre distribuïdors i tendències.

Ara, a més, el blog de L’AVETIS vol posar a la teva disposició la nostra experiencia en estil.Vivim per a la confecció i t’oferim un cop d’ull a l’interior del procés integral que serveix per crear la imatge de la núvia en els seus mínims detalls.Consells d’estil dels millors experts, flors, convidades, pentinats tot el que completa unes grans noces.

La referencia absoluta del blog és la núvia, per descomptat. Però també reservarem espai a la nostra propia passió per l’alta costura, el treball a mesura que confereix als nostres vestits, la seva qualitat de peces úniques.
Volem fer un blog de L’AVETIS aquest espai íntim del atelier on els teus desitjos es transformen en una festa de la moda. L’espai de L’AVETIS us convida a celebrar amb tu.