Dress By Yes, el teu vestit de núvia il·lustrat | L´AVETIS

Dress By Yes, el teu vestit de núvia il·lustrat

Una setmana més estem per tots vosaltres en el blog! En aquest post amb molt ♥ ens ve de gust parlar-vos de Yesenia Iglesias, la il·lustradora que hi ha darrere de Dress By Yes. Descobrim la seva màgia via Instagram i els seus meravellosos esbossos ens van deixar fascinats.

post-dress-by-yes-1
Yesenia és una jove artista asturiana de 30 anys que li apassiona el dibuix, el disseny i la moda. La creadora de Dress By Yes encara que al principi tan sols realitzés esbossos d’ús propi o per a les seves amistats més properes, avui dia pot dir-se que es dedica professionalment a compartir amb el món el seu gran hobby.

post-dress-by-yes-3
Les seves il·lustracions són úniques, individualitzades i 100% personalitzades. Per tant, no hi ha dos esbossos iguals! Crea per a les seves núvies i convidades dissenys sense cara que no treguin cap protagonisme al vestit, cuidant moltíssim cadascun dels detalls. Els detalls sempre marquen la diferència!

 

post-dress-by-yes-6

post-dress-by-yes-4

En L’AVETIS tenim el nostre. Un regal inoblidable. I ens encanta! Yesenia ens va personalitzar amb molt afecte uns esbossos espectaculars d’una fotografia del shooting que es va realitzar recentment amb Miss Cavallier. La nostra esquena més especial per a les núvies més diferents…

post-dress-by-yes-7

 

post-dress-by-yes-5

 

Amb molt afecte fins al proper post! ♥

• • •

COL·LABORADORS

Il·lustració: Dress By Yes – Yesenia Iglesias
Fotografia: Silvia Sánchez
Hair: Oui Núvies
Pamela: Dmaniq
Ram: Lilart
Model: Miss Cavallier
Vestit: L’AVETIS

 

Demana la teva cita
0
    0
    Carrito
    Tu carrito esta vacíoVolver a la tienda