POLÍTICA DE PRIVACITAT | L´AVETIS

POLÍTICA DE PRIVACITAT

1. RESPONSABLE DE LES DADES

Karen Karapetyan (d’ara endavant “L´AVETIS”), el titular i el responsable de les dades recaptades de la pàgina web www.lavetis.es i tots els seus subdominis.

Domicili social: Plaça dels Dons del 36, Núm. 14, Local 2, 08012, Barcelona, Espanya.

Telèfon: 933 60 65 36 (horari de dilluns a divendres de 10 a 14h i de 16 a 20h).

A l’efecte de la nostra política de protecció de dades el correu electrònic de contacte és privacidad@lavetis.es.

Així mateix, l’informem que l’objectiu d’aquesta pàgina és explicar-li com recopilem aquesta informació, què fem amb ella i quines mesures de seguretat es prenen. A més, aquesta política també té per objecte explicar quins drets assisteixen a l’usuari i visitant de la web i com exercir-los.

Estem compromesos amb la protecció de la seva privacitat on-line i volem assegurar-li que no es processarà indiscriminadament cap informació personal que ens proporcioni.

Dit d’una altra forma i de conformitat amb el que s’estableix en la legislació aplicable en matèria de protecció de dades, en concret, el Reglament 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016, L´AVETIS es compromet a respectar la legislació vigent en matèria de protecció de dades personals i a adoptar les mesures jurídiques, tècniques i organitzatives pertinents per a evitar així danys o pèrdues de les dades personals dels nostres clients i usuaris.

És la seva responsabilitat llegir atentament aquesta política de privacitat. En visitar el nostre lloc web, accepta les pràctiques descrites en aquesta política de privacitat. Si no està d’acord amb aquesta política de privacitat i no desitja estar obligat per ella, no està autoritzat a accedir o utilitzar els llocs web.

2. QUIN TIPUS DE DADES RECOLLIM?

Recollim informació personal quan vostè omple de forma voluntària algun formulari on-line en els nostres llocs web (per exemple, el de ‘demana la teva cita’).

Les categories de dades personals que L´AVETIS tracta sobre els seus usuaris, clients i proveïdors són:

Dades d’identificació

Adreça postal o correu electrònic

Telèfon de contacte

Històric de navegació (només per als usuaris del domini i subdominis de www)

Imatges enviades pels usuaris

3. PERQUÈ PROPÒSITS RECOLLIM AQUESTES DADES?

L’objectiu principal del tractament de les seves dades personals serà la de poder mantenir una comunicació comercial en la qual puguem oferir els nostres serveis i/o productes sobre la base dels seus interessos.

En el cas que contactin per telèfon el procediment amb el tractament de les seves dades serà exactament igual que amb el formulari de la web, incloent l’emmagatzematge del seu número telefònic.

La base legal per al tractament de les teves dades és l’execució en el formulari de contacte (o ‘demana la teva cita’) de la web de www.lavetis.es. L’oferta de productes i serveis està basada en el consentiment que se’t sol·licita, sense que en cap cas la retirada d’aquest consentiment condicioni l’execució de serveis o el lliurament de productes pendents.

4. COMPARTIM LA SEVA INFORMACIÓ AMB ALGÚ MÉS?

L´AVETIS no cedirà les dades personals dels Usuaris a cap tercer sense una base jurídica que legitimi aquest tractament.

Això significa que no compartirem les seves dades personals amb tercers excepte quan existeixi una obligació legal, per exemple, que ens ho demanin les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat, Jutges i Tribunals o l’Agència Tributària. D’altra banda, podran tenir accés a les teves dades personals els encarregats de tractament de L´AVETIS. És a dir, els prestadors de serveis que han d’accedir a les seves dades personals per a poder desenvolupar les funcions per a les quals van ser contractats. A més, volem informar-lo que amb aquests prestadors de serveis (habitualment relacionats amb serveis de tecnologia i de màrqueting) se signen contractes d’encarregats de tractament que cobreixen totes les mesures de seguretat adequades per a garantir la protecció de les seves dades.

5. QUAN DE TEMPS CONSERVAREM LES SEVES DADES?

Les dades personals relatives a persones físiques vinculades a clients potencials, clients i proveïdors que L´AVETIS recopili mitjançant els diferents formularis de contacte i/o recollida d’informació es conservaran mentre no se sol·liciti la seva supressió per l’interessat. Les dades proporcionades pels nostres clients i proveïdors es conservaran mentre es mantingui la relació mercantil entre les parts respectant en qualsevol cas els terminis mínims legals de conservació segons la matèria.

En qualsevol cas L´AVETIS guardarà les seves dades personals durant el període de temps que sigui raonablement necessari tenint en compte les nostres necessitats de donar resposta a qüestions que es plantegin o resoldre problemes, realitzar millores, activar nous serveis i complir els requisits que exigeixi la legislació aplicable. Això significa que podem conservar les teves dades personals durant un període de temps raonable fins i tot després que s’hagi deixat d’usar els nostres productes o que s’hagi deixat d’usar aquesta pàgina web. Després d’aquest període, les teves dades personals seran eliminats de tots els sistemes de L´AVETIS.

6. LINKS A ALTRES PÀGINES WEBS

Els nostres llocs web i els nostres servidors, on sigui que es trobin, tenen mesures tècniques i organitzatives adequades per a protegir les seves dades contra l’ús no autoritzat o il·legal de la seva informació personal, així com la pèrdua, destrucció o mal accidental de la seva informació personal mentre es trobi sota el nostre control.

Els nostres llocs web poden contenir enllaços a altres llocs administrats per altres organitzacions. Aquesta política de privacitat s’aplica únicament als nostres llocs web, per la qual cosa li recomanem que llegeixi les polítiques de privacitat de qualsevol altra pàgina que visiti. No som responsables de les polítiques i pràctiques de privacitat d’altres pàgines web, fins i tot si accedeix a elles utilitzant enllaços des dels nostres llocs web.

7. ELS SEUS DRETS

Amb l’entrada en vigor del Reglament 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016, els nostres usuaris podran exercitar els seus drets de forma gratuïta i es faran efectius en un termini màxim d’un mes des de la sol·licitud.

D’aquesta manera, vostè podrà procedir a l’exercici dels següents drets:

  • Dret d’accés: els usuaris de L´AVETIS poden demanar que els confirmin si estan sent tractats o no dades personals que els concerneixen. En el cas que la resposta sigui afirmativa, tenen dret a conèixer amb quin propòsit s’usen aquestes dades, quin tipus de dades s’estan processant o a qui s’han revelat aquestes dades, entre altres aspectes.
  • Dret de rectificació: els usuaris tenen dret al fet que es modifiquin sense dilació aquelles dades recollides per L´AVETIS que siguin inexactes o continguin algun error.
  • Dret d’oposició: els usuaris tenen dret a oposar-se en qualsevol moment al fet que les seves dades personals siguin objecte de tractament.
  • Dret de supressió (Dret a l’oblit): com a usuari té dret a sol·licitar la supressió sense dilació indeguda de les seves dades quan concorri algun dels supòsits contemplats. Per exemple, quan es realitzi un tractament il·lícit de dades o quan hagi desaparegut la finalitat que va motivar el seu tractament o recollida.
  • Dret a no ser objecte de decisions individualitzades: com a usuari té dret a no ser objecte d’una decisió basada únicament en el tractament automatitzat, inclosa l’elaboració de perfils.
  • Retirar el consentiment: quan s’hagi obtingut prèviament el consentiment, les persones tenen dret a retirar-lo en qualsevol moment.
  • Dret a presentar una queixa davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades: si considera que els seus drets han estat vulnerats, podrà interposar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, amb domicili en carrer Jorge Juan 6, 28001 de Madrid, i lloc web es.

8. CANVIS I ACTUALITZACIONS DE LA POLÍTICA DE PRIVACITAT

Si en el futur es produïssin canvis en les nostres pràctiques i/o Política de Privacitat que poguessin afectar les seves dades personals li comunicarem els canvis pertinents a través del nostre Lloc web o d’alguna altra manera, a la nostra elecció. Aquests canvis tindran validesa des del moment en el qual siguin anunciats.

La Política de Privacitat es va actualitzar per última vegada a data 29 de maig de 2018.

Demana la teva cita