ATELIER L´AVETIS BARCELONA | BOUTIQUE NOVIAS EN BARCELONA

“Les coses més petites ens han fet arribar fins aquí.” Per aquest motiu, en el nostre atelier en ple cor del barri de Gràcia, fem realitat vestits originals per a núvies diferents. Apostem per una pluralitat de subtils i delicats brodats artesanals que realcen la figura d’una dona mediterrània, cosmopolita i amb molta personalitat.

Creiem en les propostes versàtils, adaptables a cada cos i sobretot, a cada situació. Però a més, confeccionem vestits de núvia completament a mida i creem dissenys únics i 100% personalitzats. Un petit univers que s’inspira en el passat, però mirant al futur. Així que. . . Benvinguda!!! Comencem a somiar junts?

Confecció a mida i dissenys 100% personalitzats.

Handmade with ❤ a Barcelona.

Cada vegada són més les núvies que fugen dels vestits convencionals. Ara busquen dissenys que s’adaptin al seu propi estil i essència, per a no sentir-se disfressades d’algú que no són durant el dia de la seva boda. I és que així són les núvies que visiten el nostre atelier, núvies diferents.

La nostra filosofia consisteix a oferir un tracte pròxim i individualitzat per a poder conèixer la història de cada núvia. D’aquí sorgeix la inspiració de la nostra dissenyadora, Lala. A més cada disseny està confeccionat amb els teixits més nobles, tots amb la finalitat d’emfatitzar la figura de cada dona.

Des d’un inici sereu partícips de tot el procés. . . És a dir, des del moment en el qual tries el model i elaborem un patró individual per a tu fins a l’acabat final. Una vegada triat el teu vestit de núvia, junts treballarem en ell per a fer realitat tots els canvis necessaris fins que compleixi tots els teus requisits. Seguidament, ens posarem en marxa en el taller de costura. Prendrem mesures i es realitzarà un patró exclusiu que posteriorment es tallarà. Una vegada el vestit ja estigui confeccionat, podrem realitzar les proves convenients amb la finalitat d’adaptar el vestit fins que sigui el disseny perfecte per a tu.

Ens defineixen els teixits lleugers, les siluetes vaporoses, els brodats artesanals amb formes geomètriques, les mànigues delicades, les subtils transparències i les esquenes infinites. . . T’animes a visitar el nostre atelier?

Demana la teva cita
0
    0
    Carrito
    Tu carrito esta vacíoVolver a la tienda