Explicant l'història del nostre atelier a Telva Núvies | L´AVETIS

Explicant l’història del nostre atelier a Telva Núvies

Tornem amb forces per informar-vos que a poc a poc anemos complint més somnis. I un d’ells és aparèixer en l’edició de Febrer de la revista Telva Núvies. I encara és més important, ja que celebren 20 anys explicant-nos històries.

L´Avetis by Miranda&Trubint (39 de 49)
Foto: Miranda & Trubint

Amb aquesta publicació volem que ens conegeu i sapigueu de la nostra labor fet a mà. A L’AVETIS es confeccionen tots els vestits de núvia de manera artesanal i amb els millors teixits que pot haver-hi. A més personalitzem cada vestits, gràcies a l’elaboració de cada patró individualitzat per a cada núvia. On s’inclouen totes les modificacions, mesures i idees de cada núvia. Sense oblidar els seguiment de proves que cal realizar, perquè el vestit aquest perfecte per al vostre gran dia.

L´Avetis by Miranda&Trubint (42 de 49)
Foto: Miranda & Trubint
L´Avetis by Miranda&Trubint (18 de 49)
Foto: Miranda & Trubint

L’AVETIS vol fer feliços a aquelles núvies diferents que volen lluir un vestit de núvia més vintage o bohemí per al gran esperat dia. Per aquest motiu no hi ha millor manera de fer-ho que donar-nos a conèixer de la mà de la revista capdavantera en el sector núvia.

L´Avetis by Miranda&Trubint (45 de 49)
Foto: Miranda & Trubint

Així que no dubteu a fer-vos amb la revista i així conèixer-nos una miqueta més. I per a aquelles futures núvies que vulgueu visitar-nos podeu fer-ho en C/ Santa Àgata núm 28 al barri de Gracia ( Barcelona). O bé, concertar una cita a través del correu: info@lavetis.es o trucant al número de telèfon 933 60 65 36.

L´Avetis by Miranda&Trubint (21 de 49)
Foto: Miranda & Trubint

¡Us estarem esperant!

Demana la teva cita
0
    0
    Carrito
    Tu carrito esta vacíoVolver a la tienda