Sí, a les núvies urbanes | L´AVETIS

Sí, a les núvies urbanes

Normalment quan es parla d’unes noces, es pressuposa que la núvia anirà de llarg amb un vestit estil princesa per donar el “sí vull” en una esglèsia. No obstant això, les noces i les núvies d’avui dia ja no són com les d’abans.
Actualment ens trobem amb els millennials, la generació nascuda entre els 1980 i 2000 que pretén canviar el món i amb això… També reinventar el món de les noces! Així doncs, si ets una núvia urbana, informal i desenfadada no et pots perdre aquest post.
Comoditat, espontaneïtat i naturalitat és tot el que volen potenciar al seu bridal look les dones millenials per al seu gran dia. Així mateix, les núvies d’aquesta generació busquen per sobre de tot un vestit lleuger i versàtil que puguin reutilizar per a futures ocasions, ja sigui per assistir a un esdeveniment o per sortir pel carrer.
A més, fugen de les noces tradicionals, formals i multitudinàries en esglèsies o cases rurals… Ara, per exemple, les parelles modernes volen casar-se a les grans ciutats. I és que si ets una núvia contemporània, estàs de sort perquè les noces a la ciutat han arribat trepitjant fort i seràn tendència per a aquest proper 2018.
Així doncs, aquest post va dedicat a totes aquestes dones atrevides que aposten per un look nupcial grunge. A continuació, us presentem la següent urban inspiration amb un vestit midi dues peces i amb un toc de nocturnitat, per a totes aquelles parelles que vulgueu gaudir del vostre dia fins que surti el Sol.
post-novias-urbanas1
post-novias-urbanas2
post-novias-urbanas3
post-novias-urbanas4
post-novias-urbanas5
post-novias-urbanas6
post-novias-urbanas7
post-novias-urbanas8
post-novias-urbanas9
post-novias-urbanas10
post-novias-urbanas11
post-novias-urbanas12
post-novias-urbanas14
post-novias-urbanas15
post-novias-urbanas16
 T’uneixes a aquesta nova tendència?
COL·LABORADORS:
 Photography: Unai Novoa
Videography: Marie Marry Me
MUA: Andrea Moreno Make Up
Jewelry: Joyería Maki-to
Models: @nuriaoliu @alanmonroig
Wedding Dress: L´AVETIS
Demana la teva cita
0
    0
    Carrito
    Tu carrito esta vacíoVolver a la tienda