La prova del teu vestit núvia a L'AVETIS | L´AVETIS

La prova del teu vestit núvia a L’AVETIS

Totes sabem que la planificació d’unes noces comporta molt temps i al final tot són aclaparaments, presses i mil coses per fer. A més cadascuna de vosaltres tria amb quanta antelació vol celebrar les seves noces i comença a preparar-se per al gran dia.

Però sens dubte, un dels moments més especials que sempre vas a recordar és el dia de la prova del vestit. Tot comença amb l’elecció del teu vestit, després d’haver vist i provat quantitat infinita de vestits has escollit l’únic per a tu. Al final ho has trobat i toca confeccionar-ho a la teva mesura perquè et sentis còmoda i no deixis de ser tu mateixa en el gran dia.

L´Avetis by Miranda&Trubint (277 de 310)
Foto: Miranda & Trubint

Una vegada ja has pres la decisió sobre el vestit que vas a lluir, hi haurà un procés extra per veure el teu disseny finalitzat tal com t’ho imagines. Per poder començar tot aquest procés d’elaboració abans de res cal prendre les mesures, i començar a crear el patró individual que realitzem a cadascuna de les nostres núvies. Nosaltres recomanem acudir amb un marge de sis mesos per confeccionar el vestit de núvia dels teus somnis, però sempre ens adaptem a tu i al temps que disposes per realitzar-ho.

L´Avetis by Miranda&Trubint (286 de 310)
Foto: Miranda & Trubint
L´Avetis by Miranda&Trubint (263 de 310)
Foto: Miranda & Trubint

Una vegada la nostra dissenyadora té embastat el teu vestit de núvia, es programa la primera prova en la qual podràs observar tots els canvis del teu vestit i fer-te una idea de com serà el vestit. En aquest moment encara pots fer més canvis si hi ha alguna cosa que no t’agrada i desitges fer alguna modificació.

L´Avetis by Miranda&Trubint (270 de 310)
Foto: Miranda & Trubint

Per a la segona prova deixem passar uns dos mesos en els quals es programa la segona prova en la qual s’anoten totes les últimes modificacions que cal realitzar abans de l’última prova.

L´Avetis by Miranda&Trubint (273 de 310)
Foto: Miranda & Trubint

I la més esperada l’última prova, aquella en la qual vénen tots els éssers estimats als quals vols mostrar-los el teu vestit, aquell que has estat esperant durant tant temps. I quan per fi t’ho proves saps que és el teu vestit, el que t’havies imaginat per al teu gran dia. Tota l’espera i nervis per veure-ho acabat, s’evapora per donar protagonisme a tu i el teu vestit.

L´Avetis by Miranda&Trubint (306 de 310)
Foto: Miranda & Trubint

¡I t’assegurem que així serà!

Demana la teva cita