CURVE, la nova col·lecció càpsula de L'AVETIS | L´AVETIS

CURVE, la nova col·lecció càpsula de L’AVETIS

Presentem la col·lecció càpsula per a núvies CURVE. Una proposta composta per set dissenys que demostren que la bellesa de la dona no ha d’entendre de talles.

És una aposta per re-dissenyar i re-adaptar el patró d’algun model ja emblemàtic de les nostres anteriors col·leccions i també, per oferir dissenys atemporals no vists fins ara a la marca.

Una minicolecció amb aire romàntic per a núvies urbanes a la recerca d’un estil desenfadat, còmode i una vegada més, d’esperit mediterrani. Mussolines, tuls brodats, plumeti, delicats acabats en guipur i mànigues sensuals amb obertures; combinacions que aporten frescor i naturalitat als vestits.

Des dels inicis de L´AVETIS moltes núvies han confiat en el treball artesanal del nostre equip. Fins i tot moltes d’elles sense tot just haver pogut apreciar i imaginar com seria el seu vestit abans de la seva confecció. També som conscients que moltes altres no s’hauran decantat per la nostra marca precisament per aquesta mateixa raó.

És per això, que hem apostat per aquesta col·lecció càpsula. Volem que cada núvia que visiti el nostre showroom tingui la certesa que sense límits ni excepcions podrà sentir-se una dona única provant aquest vestit de núvia que tant havia somiat.

CURVE CAPSULE és una col·lecció per a núvies segures de si mateixes i que no atenen tendències. Dissenys sofisticats i amb personalitat en els quals el tallaje no condicionarà la seva elecció.

Quantes dones coneixem que inspiraran a canviar el curs de la història? L’AVETIS ha volgut homenatjar les dones activistes, escriptores, polítiques i artistes que es van enfrontar a les pressions socials de la seva època i van apostar per mirar sense por al futur. Elles donen nom als set dissenys que componen aquesta col·lecció.

I és que CURVE CAPSULE, neix per a una dona segura i única. És un homenatje a la bellesa real, a un estil desenfadat i a la importància d’estimar-se a una mateixa sense condicions.

COLABORADORS

Fotografia|@islacandela

Perruqueria i maquillatge| @hairlookstyle

Sabates| @theforestshoes

Joies| @aranjewels

Tocats|@litoylola

Model|@claravduarte_

Localizació|@almanacbarcelona

Demana la teva cita
0
    0
    Carrito
    Tu carrito esta vacíoVolver a la tienda