Les primeres núvies reals de L'AVETIS | L´AVETIS

Les primeres núvies reals de L’AVETIS

Actualment, cada vegada són més les núvies que fugen dels vestits convencionals, recarregats o estil princesa per al seu gran dia. Ara les núvies modernes busquen dissenys que s’adaptin al seu propi estil i essència, per no sentir-se disfressades d’algú que no són el dia de les seves noces.

I és que així són les nostres clientes: núvies diferents. Dones originals i amb molta personalitat que saben el que volen. Per aquest motiu, a L’AVETIS dissenyem vestits únics i 100% personalitzats, perquè sabem que cada núvia és diferent i en conseqüència, el vestit ha de ser irrepetible.

Així doncs, la nostra filosofia consisteix a oferir un tracte proper i individualitzat per poder conèixer la història de cada núvia en particular, ja que d’aquí sorgeix la inspiració de la dissenyadora Lala. A L’AVETIS volem fer els somnis realitat de totes les núvies, des de les més clàssiques a la més modernes.

nuviareal1

nuviareal2

nuviareal3

nuviareal4

nuviareal5

nuviareal6

Únicament tenim paraules d’agraïment per a totes la nostra núvies per la cega i immensa confiança dipositada en L’AVETIS. Per a nosaltres, no hi ha major satisfacció que rebre les vostres fotografies plenes d’amor i felicitat… Sou les princeses del nostre conte! ♥

Demana la teva cita
0
    0
    Carrito
    Tu carrito esta vacíoVolver a la tienda