Sobre L'AVETIS | Tienda de Boda | Alta costura en Barcelona
Lala, la nostra dissenyadora.

Els fundadors des de ven petits van veure com les idees i els somnis que tenim es poden plasmar en dibuixos. Després aquests dibuixos poden prendre forma duent a terme creacions. Però no va ser fins a l’any 2015 quan el somni que compartien de fundar la seva pròpia marca es va fer realitat. Una empresa jove, però amb més de trenta anys de dedicació al sector que neix amb la il·lusió de traslladar la seva tradició familiar a la confecció de vestits de núvia no convencionals.

Els seus orígens. . . L´AVETIS és la màgica combinació entre la lletra inicial de la nostra dissenyadora i AVETIS, el seu cognom. Així i tot, el més especial és el seu significat. Avetis en armeni simbolitza bona notícia i una boda. . . Sempre ha de ser una bona notícia!

Per als quals no la coneguin. . . Lala és les mans, la ment i el cor de L’AVETIS. Va créixer entre els patrons, teixits i màquines de cosir de les seves anteriors generacions. Des de molt joveneta va estudiar disseny de moda i patronatge. Va comptar amb el seu propi atelier al seu país d’origen, Armènia. Però anys més tard va arribar a Espanya. Posteriorment va treballar com a patronista i dissenyadora per a altres grans empreses de moda, fins que es va decidir a emprendre la seva pròpia marca nupcial Made in Barcelona. I així. . . Fins a dia d’avui!

Demana la teva cita
0
    0
    Carrito
    Tu carrito esta vacíoVolver a la tienda